Oppdatering (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Oppdatering♥ Termin: Nå begynner jeg faktisk å bli usikker på denne termindatoen. På ultralyden fikk jeg termindato den 27. April og jordmoren sa jeg var 18 fullgåtte uker. Men i følge babyverden.no og andre plasser på internett, så har jeg termindato den 26. April. Det er jo bare en dag mellom, men det er likevel forvirrende å tenke på. Så vet ikke om jeg skal si om jeg har termindato den 26. eller 27. April. Skal heldigvis på svangerskapskontroll hos legen når jeg kommer hjem fra Orkanger i Januar, så får snakke med han om det da. Finner nok ut av det, tenker jeg!

 

♥ På vei: 23+0


♥ Kjønn: Vet ikke enda. Men det blir hemmelig når vi får vite det i Januar!


♥ Utålmodig:  Nei, noe som egentlig er veldig rart. I og med at jeg er en veldig utålmodig person. Er sikkert fordi jeg nyter graviditeten og synes det er så spennende å se hvor mye magen vokser for hver dag. Også så utrolig spennende å kjenne sparkene hver morgen og hver kveld. Er ikke utålmodig, men gleder meg ubeskrivelig mye!!
 

♥ Innkjøp: I det siste har jeg kjøpt to bodyer og fått sokker, lue + sengesett i julegave.


♥ Aktivitet innenifra: Hver morgen & hver kveld ♥

 

♥ Høygravid: Er nok noen uker til enda.

 Søvn: Søvnen går litt opp og ned. I begynnelsen sov jeg lite. Kunne stå opp i syvtiden på morgenen og legge meg tidlig. Etterhvert som jeg ble kvalm og kastet opp veldig mye, så kunne jeg sove til langt på dag. Nå er jeg tilbake til den tiden jeg kunne stå opp i syvtiden på morgenen. Men blir som oftest stuptrøtt i ellevetiden og tar meg en liten blund.

♥ Form: Er i suuuuper form!

 

♥ Humør: Humøret er på topp!

 

♥ Strekkmerker: Nei, bare de jeg har fra før.


♥ Neste kontroll: 8. Januar

 

♥ Vektøkning :  Jeg har nok gått opp noen kilo nå. Det får jeg sjekket på neste kontroll. Må nesten kjøpe meg ei vekt å ha på badet.

♥ Ordinær ultralyd : Den hadde jeg 21. November

♥ Har dilla på : Klementiner og surt smågodt.

 • 2 kommentarer


  19 år og mamma og Gravid26.12.2012 kl.22:03

  gratulerer med 20 uker :D
  Siw Therese Ekholm27.12.2012 kl.08:09

  19 år og mamma og Gravid: Takk for det! men 20 uker var jeg for tre uker siden, hihi :-D

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits