27. Desember (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

27. DesemberI dag er det den 27. Desember, som vil si at det er akkurat fire måneder til fødselstermin. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye at jeg ikke har ord. Hver kveld før jeg sovner ligger jeg å tenker på hvor spennende og herlig det skal bli å bli mamma. Hver gang jeg tenker på at jeg skal bli mamma, så får jeg sommerfugler gjennom hele kroppen. Det er utrolig herlig å ha den følelsen. Etter at det virkelig gikk opp for meg at jeg skal få baby om noen par få måneder, så fikk jeg en helt spesiell lykke inni meg. Jeg ser livet på en helt annen måte. Går bare rundt å smiler og er glad hver dag. Tenker minst mulig negativt og mest mulig positivt. Ser bare frem til de månedene som kommer og den fantastiske fremtiden.  • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits