Litt bloggpause. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Litt bloggpause.Hei og god kveld!

Som dere sikkert har sett, så har jeg ikke blogget på et par dager. Har vært hos mamma i helga, og er her fortsatt. Helgen har gått til å ha kvalitetstid med familien, slappe helt av og ta livet med ro. Har ikke hatt noe som helst blogglyst eller noe interessant å fortelle. Det har jeg for så vidt ikke nå heller, haha. Men tenkte bare å oppdatere litt for å gi et tegn til at jeg fortsatt lever.
Både jeg og det lille nurket har det kjempe bra. Gullet vokser som det skal. Sparker hver morgen og kveld, det er det ingen tvil om. Nå er jeg 23 uker og fire dager på vei. Tiden går så utrolig fort.Stripet håret mitt i går. Hadde lyst på en forandring etter å ha gått lenge med mørkt hår. Så blir vel mørk blond etterhvert tenker jeg, haha. Rart håret mitt ikke faller av snart så mye jeg farger og bleker håret. Blir vel en liten måned til neste gang jeg striper det igjen. Viktig at håret får en pause nå med god behandling.
Hvordan har dere det?
Hatt en fin jul og fått mye fint? 

 • Én kommentar


  theas0fie30.12.2012 kl.23:29

  wow! du har syykt fint hår! ♥

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits