Leiligheten min. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Leiligheten min.God kveld i stuen!

I og med at jeg endelig har fått i meg et nytt kamera, så tenkte jeg at jeg kunne ta bilder av leiligheten min å vise dere den. 

Stua:
Har utrolig lyst å kjøpe meg en annen sofa etterhvert. Hater egentlig at den har en slik fasong, selv om den er utrolig godt å sitte i. Men sliter når jeg skal ommublere. Kan ikke sette sofaen som jeg vil. Men ny sofa får bli senere. Denne får være bra nok ei stund!
Som dere sikkert ser her,så henger ikke speilet rett over benken, som den egentlig skal. Ser jo helt idiotisk ut, haha. Men grunnen til dette er fordi jeg ommublerte stuen i dag og må ha hjelp fra noen til å flytte speilet. Så skal få mamma til å hjelpe meg med det. Ser jo helt på trynet ut slikt det henger nå.


Kjøkkenet:

Badet:

Soverommet:Soverommet skal jeg endre litt på når jeg skal kjøpe inn barnesengen og sette inn den. Da blir det å ta ned disse hyllene som henger på veggen og kjøpe andre hyller i hvit og dekorere med bilder.Vaskerommet:
Vaskerommet er egentlig bare et stort rot. Skal etterhvert henge opp hyller og slikt innpå her.


Gangen:

 • 2 kommentarer


  Charlotte Hagen Edvardsen11.01.2013 kl.22:36

  Så fin leilighet du har :)
  Marthe Langholm11.01.2013 kl.22:37

  så fint du har det Siw :D skikkelig misunnelig !

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits