3D Ultralyd (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

3D UltralydGod kveld, dere.

Da ligger jeg i sengen etter en veldig lang dag. Skulle som sagt på 3D-utralyd i dag, noe som var utrolig spennende. Vi hadde jo time klokken ett, så vi bestemte oss for å kjøre litt tidligere slik at vi hadde god tid på oss og ikke minst god tid på å finne legesenteret. Men legesenteret var det minste problemet, det fant vi med en gang. Satt sånn ca. i en halvtimes tid på venterommet før vi fikk komme inn. Jeg var utrolig spent når vi kom inn på ultralydrommet. Og jeg fikk legge meg ned på sengen med en gang jeg kom inn. Legen startet med å ta gele på magen min før hun begynte med selve ultralyden. Først fikk vi se babyen i 2D, som er vanlig ultralyd, før hun gikk over til 3D. Vi så jo med en gang hva kjønnet var. Det var utrolig morsomt i og med at vi kom dit for å få vite kjønnet på luringen vår. Men som sagt, kjønnet vil bli holdt hemmelig for dere til barnet er født. Ikke engang familiene våre får vite kjønnet. 

Jeg må si at babyen vår er litt av liten luring. På den ordinære ultralyden var det jo umulig å se kjønnet på grunn av at h*n lå så urolig. Og nå fikk vi så vidt se ansiktet fordi h*n med hendene fremfor ansiktet. Det var rett og slett umulig å se ansiktet. Så legen ba oss komme tilbake klokken tre etter å ha fått i oss mat, noe drikke med sukker i og en gåtur. Hun mente da at babyen skulle ha våknet og snudd seg til vi kom tilbake til legesenteret. Så vi dro en tur på cafèn å spiste en god lunsj før vi tok en gåtur bort til senteret og gikk der en liten stund. Klokken nærmet seg tre og vi kjørte tilbake til legesenteret, men babyen var ikke særlig villig til å vise ansiktet sitt da heller. Men til slutt ble h*n så lei at h*n viste oss halve ansiktet sitt,og da var vi fornøyde.
Her ser dere nesen, munnen og øynene på lille gullet. ♥

Alt i alt,så var dette en utrolig spennende opplevelse. Noe jeg vil tipse alle gravide om å dra på. Kanskje dere er litt heldigere enn meg å får se ansiktet skikkelig uten at babyen gjømmer seg, haha. Men jeg er kjempe fornøyd! 

 • 4 kommentarer


  Marthe Langholm26.01.2013 kl.01:07

  Så artig :D Søstera mi var på 3D ultralyd når hun gikk gravid, da fikk vi se ansiktet skikkelig bra. Hun fikk også sendt med noen filmklipp fra ultralyden, utrolig artig å se :D

  Ønsker deg og Marius lykke til, dere har en spennende tid i møte :D
  Siw Therese Ekholm26.01.2013 kl.01:08

  Marthe Langholm: Ja, fikk også sendt med filmklipp skjø :-D kjempe morsomt!
  Tusen takk, Marthe :-D
  Marthe Langholm26.01.2013 kl.01:32

  Mm, er så koselig :D Kommer til å bli en utrolig fin unge!

  <3
  Malin Bjørkøy26.01.2013 kl.23:06

  Spennende tid. Har også vært på 3D ultralyd og det er sjukt, kan jo simpelthen ikke beskrives :-p Kan du ikke skrive innlegg om de navna du synes er fine uten og nevne skjønn?

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits