God helg! (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

God helg!God kveld, alle.

Hatt en fin dag så langt? Min dag har ivertfall vært lang og litt slitsom. Bestemte meg for å dra hjem hos meg selv i dag for å vaske klær og rydde, støvsuge og vaske hele leiligheten. Følte også for å flytte kjøkkenbordet og gjøre det litt koseligere der også. Det kjennes på hele kroppen at jeg har vasket og styret i dag. Så nå ligger jeg rett ut på sofaen. Har nettopp spist den nye Grandiosa med smak av kebab. Har dere smakt den? Jeg synes ikke den var sånn kjempe god. De kunne spart seg for den jalapenoen og tatt med en saus ved siden av. Så kommer nok ikke til å gå til innkjøp av den pizzaen igjen.

På Mandag reiser jeg med buss til Orkanger for å være hos pappa i et par dager. Lenge siden jeg har vært der nå, så på tide å ta seg en tur tenkte jeg. Det gleder jeg meg veldig til. Så denne helga kommer til å bestå av å pakke klær, kjøpe bursdagsgave til mamma som fyller 50 år den 3. Februar, hente en pakke som er kommet på posten (tidlig bursdagsgave til meg!! jippi), gå innom Nordea for å ordne med depositumet som husverten min skal ha, feire 50'års dagen til mamma på Søndag og time med jordmor på Mandag rett før jeg reiser. Så kan nok si det blir en stresset helg. Men gleder meg ubeskrivelig mye til å reise bort for noen dager og være med pappa.


Meg og storebror når vi var små. Var vi ikke søte?

Ha en fortsatt fin kveld, dere! 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits