Vellykket 50'års feiring. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vellykket 50'års feiring.Da kan man endelig sette seg ned å slappe av litt før man skal opp igjen å hjelpe til å rydde litt. Har vært gjester siden klokken fire, men vi har alle kost oss masse. Koset oss med god mat som inneholdt koltbord og gryterett, og dessert som bestod av marsipankake, sjokoladekake, "verdens beste" og ostekake. Mamma fikk mange finer gaver. Både smykker og gavekort. I to til tre måneder har jeg, tantene mine og mormor gått rundt å holdt på en hemmelighet som mamma har vært veldig nysgjerrig på. Tantene mine og mormor hadde nemmelig ordnet med en spesiell bursdagsgave i år siden hun skulle fylle 50 år. De hadde ordnet en Londontur til henne med Mamma mia musikalen, masse shopping og bare kos i fire dager. Så den 6. Mai reiser mamma og tantene mine til London for å kose seg. Det er noe jeg synes mamma fortjener på det høyeste. Så mye som hun jobber og står på, så fortjener hun en ferietur med søstrene sine og ikke minst uten barn.

Og nå, litt bilder.

Alt i alt, en fantastisk fin bursdagsfeiring. ♥

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits