Barnesengen på plass. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Barnesengen på plass.God kveld, eller rettere sagt - god natt!

Har holdt på som en tulling i hele kveld med å skru sammen barnesenga, ordne med madrassen og alt annet som skulle i sengen. Skrudde også ned en hylle på soverommet som stod i veien for der senga må stå nå, og den ene skruen skulle selvfølgelig være skikkelig vanskelig å få skru ut fordi den var så godt skrudd fast. Var jo helt utslitt bare på grunn av den skruen, haha. Så var det å rydde bort pappesker, skittentøy og annet rot. Var ikke ferdig før klokken ble halv ett,så har ligget å slappet av litt nå før jeg finner sengen. Tenkte bare å komme innom en tur for å vise dere senga.Nå gleder jeg meg bare til den lille kommer. H*n skal nok få sovet godt her ja ♥

 • Én kommentar


  Emilie06.02.2013 kl.19:38

  Så fint det ble :)

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits