Onsdagskveld. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Onsdagskveld.God kveld, god kveld!

Akkurat nå ligger jeg på sofaen å slapper av med tv. Har pappa på overnattingsbesøk som kom på overaskelsesbesøk i dag, så i morgen blir jeg med oppover til Orkanger for å være hos han i noen dager. Planen var jo å reise til ham på Mandagen,men så kom min kjære tante helt fra Sverige på overaskelsesbesøk i helga for å overaske mamma. Så ville være hjemme et par ekstra dager i og med at det ikke er ofte jeg ser tanten min.
Reiser da opp til Orkanger i morgen og blir til over helgen.

Når jeg kommer hjem fra Orkanger blir det innkjøp av stellebord. Har sett meg ut et par fine stellebord som jeg har lyst på, så får se hvilken jeg bestemmer meg for å kjøpe.
I dag ble det innkjøp av ei barnevogn som jeg fikk kjøpt av noen for en billigere penge. Barnevogn er noe jeg synes man like gjerne kan kjøpe brukt. De blir jo ikke slitt så fort disse vognene , for man bruker de ikke så lenge. Så da kan man like gjerne kjøpe de brukt!

Denne gleder jeg meg til å begynne å bruke!

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits