21 i morgen. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

21 i morgen.God kveld, dere.

Om litt over en time fyller jeg 21 år. Denne gangen føler jeg ikke noe spesielt ved å ha bursdag kjenner jeg. Før var det liksom "Åååh, bursdag i morgen!!" Og var kjempe gira. Men nå tenker jeg ikke særlig over det. Skal selvfølgelig bli kjempe koselig med gratulasjoner og familieselskap, det er noe jeg gleder meg til. Siden jeg er hos pappa denne gangen, vil han ha med meg ut på bursdagsmiddag i morgen. Så det blir utrolig koselig. Får også se igjen alle søskene mine i morgen kveld når de kommer i selskapet. Har ikke sett de siden i fjor sommer i og med at vi bor et stykke unna hverandre. Min kjære storesøster har heldigvis flyttet tilbake til Trondheim, så nå får jeg se henne oftere også. Så ser frem til morgendagen.

Ha en fortsatt fin Søndagskveld!

Meg og lillebror i fjor sommer.


 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits