Nesten alt klart! (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nesten alt klart!God kveld, alle!

Har dere hatt en flott Lørdagskveld så langt?
Her så begynner ting å falle på plass og komme seg i orden. De siste dagene har gått til innkjøp av ting som skal være klart til den lille kommer. Nå har jeg egentlig alt utenom bleier. Men bleier er ikke noe stress enda, selv om det selvfølgelig kan være lurt å ha i orden i tilfelle den lille føler for å komme til verden tidligere. Men har en god følelse på at h*n vil holde seg inn i varmen til termin. Og det skal h*n vær så god få lov til. Vil jo helst ha h*n ut når h*n er ferdig vokst. Så kom når du er klar, vennen ♥Det er utrolig godt å ha det meste klart. Det er kun to måneder igjen til termin, og det kommer til å gå fort. Disse månedene har ivertfall bare fløyet fra meg. Skjønner egentlig ikke helt hvor de tok veien, men de er ivertfall måneder med mange gode minner. Magen som vokste, de første sparkene, de første bevegelsene.. Ikke minst, første gang jeg fikk se min lille hjerteknuser på ultralyd. Nå er det kun to måneder til jeg har h*n i armene mine og kan gi h*n all den kjærligheten h*n fortjener og trenger. Det er noe jeg gleder meg ubeskrivelig mye til. Klarer nesten ikke vente. 
Har en stor og herlig familie som gleder seg til du kommer til verden, lille venn. ♥ 

 • 3 kommentarer


  nurket23.02.2013 kl.22:35

  Så fine ting!! :) Hvor har du kjøpt de Ole Brumm figurene ?
  Siw Therese Ekholm23.02.2013 kl.23:04

  nurket: Kjøpte de på Jysk! :-)
  Marthe Langholm25.02.2013 kl.02:29

  ååh, så fint :D du gleder deg vell sykt nå !

  Skriv en ny kommentar

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits