32+3 - Magebildet. (Siw Therese - min graviditet.)
Forside Add meg Om meg Kontakt

32+3 - Magebildet.Tiden går så sinnsykt fort, og jeg føler meg så utrolig heldig som venter et fantastisk barn om noen få uker.
I dag har jeg vasket alle klærne til gullet, lagt de sammen og inn i stellekommoden på badet. Begynner å egentlig bli veldig fult i denne kommoden, så må vel lage litt plass i min egen garderobe også. Men er godt å vite at h*n har alt h*n trenger nå.

Etter å ha vasket alt av klær, har jeg kun ligget på sofaen å sett fire stjerners middag. Lå på siden så jeg kunne kjenne om gullet ville røre ekstra mye på seg i dag, og det gjorde h*n. Kjente føttene til gullet kom opp mot siden, og h*n lot de være der en liten stund slik jeg kunne stryke og "kjenne" på de. Det var utrolig godt og ikke minst spesielt. Etterhvert merket jeg at h*n begynte å hikke, noe som også var veldig nytt for meg, så det var utrolig morsomt!

Nå går jeg egentlig bare å venter på at h*n skal komme, og gleder meg noe ubeskrivelig mye!

 • 2 kommentarer


  Stine03.03.2013 kl.19:48

  Fineste magen! Ikke mange ukene igjen nå, snupp<3
  Linda03.03.2013 kl.20:18

  Veldig fin baby - blogg. Spennende og lese slutten av svangerskapet og hva som venter den lille familien. Kan du ikke skrive om hvordan du ser for deg og bli alene - mamma? Hva jobber du med forresten?

  Skriv en ny kommentar

  hits