Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

2. Juledag!Da ankommer det gjester om ikke så veldig lenge. Så nå har jeg dekket på til en deilig julemiddag hjemme hos mamma. Skal bli sinnsykt godt med pinnekjøtt. Har ikke spist pinnekjøtt på et år. Gleder meg!

I morgen reiser jeg til Orkanger for å være hos pappa til over nyttår. Blir kjempe koselig å feire nyttårsaften hos farmor med pappa, lillebror og onkel. Blir også godt å komme seg bort i noen dager.

 • Koltbord hos mamma.  I dag bestemte mamma seg for å lage et enkelt og lite koltbord etter at hun kom hjem fra jobb. Så jeg hjalp til å dekke på og ordne til.

  Jeg elsker laks med eggerøre. Så dette passet jo perfekt på 1. juledag! Mmm, en utrolig god "middag". 

 • Julaften  Da er vi ferdige med både middag,dessert og julegaver. Er utrolig fornøyd med alle gavene jeg fikk. Smoothiemaskin, vaffelhjern, glass, lysholder, hånduker, pledd, smykkeskrin, showergel, sokker, lue og sengesett til lille nurket og masse annet. Blir sikkert til at jeg legger ut bilde av det jeg har fått senere en dag!

  Håper alle har hatt og får en fortsatt fin julekveld!

 • Juleoutfit

  Vil ønske alle ei fantastisk fin julefeiring. Kos dere så masse i kveld!

 • Lille julaften hos mamma.  I kveld er jeg hos mamma og koser meg. På lille julaften er det alltid så koselig å være hos mamma å spise grøt, se julefilmer, grevinnen og hovmesteren og kose seg med noe godt. Mamma var på jobb i dag, så da fikk jeg muligheten til å overaske henne med en ryddig og støvsuget leilighet. Så om ikke så lenge skal vi se grevinnen og hovmesteren.

  Vil ønske alle dere en finfin lille julaften! 

 • 2. Advent  Ha en fantastisk fin Søndagskveld !

 • 1. Desember

  God helg alle sammen!

  Har alle en flott Lørdag?
  Jeg stod iallefall opp med et smil rundt munnen og gikk rett til julekalenderen å åpnet første luka. Flere enn meg som gjorde det? 
  Om ikke så veldig lenge blir jeg hentet av mamma som er ferdig på tidlig vakt, så skal jeg være hos henne i kveld og kose meg med hjemmelaget pizza og film.
  Hva er deres planer for dagen? 

 • December tomorrow

  Flere enn meg som gleder seg til Desember?
  Tiden går alt for fort. I morgen er det første Desember. Det er tid for innkjøp av julegaver, pynt til jul, kvalitetstid med familie og ikke minst mange hyggestunder med de nærmeste. Jeg har iallefall planlagt en kveld med gode venninner, julefilm, kakao og pepperkaker. Denne måneden skal nytest mest mulig.

  Hva med dere? Har dere noen spesielle planer til Desember? ♥ 

 • Årets juleønsker.      


  Jeg har ikke all verdens med ønsker til jul i år. Men disse ønskene kommer godt med. Gavekort og parfymer er alltid en slager. Elsker å få parfymer i gaver i og med at det er noe jeg bruker daglig og blir raskt tom. I år vil babyklær også være en veldig fin ting.  Både babyklær, leker, bleier og alt annet tilbehør. 

 • Kosekveld i leiligheten.

  Da er sofaen inntatt, og nå venter jeg bare på at Hotel Cæsar skal begynne. Godt å endelig sette seg ned å slappe av etter en hel dag med rydding, vasking og pynting. Men det var helt klart verdt det, for nå er det så koselig her. 

  Håper alle får en fantastisk fin kveld ♥ 

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits