Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Søndagsbilder.

Nå skal jeg ordne til kaker, kaffe og brus til familieselskap. I og med at jeg var hos pappa på bursdagen min, så har jeg familieselskap i kveld med mamma, mormor, tante, onkel og mitt søskenbarn. Så tenkte jeg skulle tenne litt stearinlys, pynte med roser og gjøre det litt koselig. Dette blir mitt første selskap hjemme hos meg selv. Så håper det blir en fin og koselig kveld!

 • Smoothiemorgen  Utrolig godt å lage seg en frisk smoothie til frokost/lunsj. Skal skifte klær og ordne håret mitt nå før jeg stikker ut i finværet med Stine!

 • Leiligheten min.  God kveld i stuen!

  I og med at jeg endelig har fått i meg et nytt kamera, så tenkte jeg at jeg kunne ta bilder av leiligheten min å vise dere den. 

  Stua:
  Har utrolig lyst å kjøpe meg en annen sofa etterhvert. Hater egentlig at den har en slik fasong, selv om den er utrolig godt å sitte i. Men sliter når jeg skal ommublere. Kan ikke sette sofaen som jeg vil. Men ny sofa får bli senere. Denne får være bra nok ei stund!
  Som dere sikkert ser her,så henger ikke speilet rett over benken, som den egentlig skal. Ser jo helt idiotisk ut, haha. Men grunnen til dette er fordi jeg ommublerte stuen i dag og må ha hjelp fra noen til å flytte speilet. Så skal få mamma til å hjelpe meg med det. Ser jo helt på trynet ut slikt det henger nå.


  Kjøkkenet:

  Badet:

  Soverommet:  Soverommet skal jeg endre litt på når jeg skal kjøpe inn barnesengen og sette inn den. Da blir det å ta ned disse hyllene som henger på veggen og kjøpe andre hyller i hvit og dekorere med bilder.  Vaskerommet:
  Vaskerommet er egentlig bare et stort rot. Skal etterhvert henge opp hyller og slikt innpå her.


  Gangen:

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  hits