Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lysere i håret.

 • Familieselskap

  Av mormor fikk jeg det fine kortet, budda-statuen, puten og det fine kakefatet i rosa.

  Og av tante fikk jeg to nydelige planter. Har allerede glemt navnet på de. Men elsker disse plantene.

  Av mamma fikk jeg hårføner i gave, og den fikk jeg i går. Lånte alltid hennes hårføner når jeg bodde hjemme, men har aldri tenkt tanken på å kjøpe en hårføner selv. Så da kunne jeg like gjerne ønske meg en hårføner i bursdagsgave av henne. Ble et kjempe koselig familieselskap selv om onkel og søskenbarnet mitt ikke kunne komme på grunn av forskjølelse. Så da var det vi kvinnfolkene som satt å koste oss med masse godt og latter. 

 • 21 i morgen.  God kveld, dere.

  Om litt over en time fyller jeg 21 år. Denne gangen føler jeg ikke noe spesielt ved å ha bursdag kjenner jeg. Før var det liksom "Åååh, bursdag i morgen!!" Og var kjempe gira. Men nå tenker jeg ikke særlig over det. Skal selvfølgelig bli kjempe koselig med gratulasjoner og familieselskap, det er noe jeg gleder meg til. Siden jeg er hos pappa denne gangen, vil han ha med meg ut på bursdagsmiddag i morgen. Så det blir utrolig koselig. Får også se igjen alle søskene mine i morgen kveld når de kommer i selskapet. Har ikke sett de siden i fjor sommer i og med at vi bor et stykke unna hverandre. Min kjære storesøster har heldigvis flyttet tilbake til Trondheim, så nå får jeg se henne oftere også. Så ser frem til morgendagen.

  Ha en fortsatt fin Søndagskveld!

  Meg og lillebror i fjor sommer.


 • Morsdag!  Først og fremst vil jeg gratulere alle dere herlige mødre med dagen. Håper dere fikk en fin start på dagen og at dere får en fortsatt fin morsdag.

  Selv om jeg ikke er helt mamma enda, fikk jeg en liten oppmerksomhet av min søteste lillebror som han ville skulle være fra lille gullet i magen. Varmet hjertet mitt!

  Har ikke jeg verdens søteste lillebror, så vet ikke jeg!

 • Onsdagskveld.  God kveld, god kveld!

  Akkurat nå ligger jeg på sofaen å slapper av med tv. Har pappa på overnattingsbesøk som kom på overaskelsesbesøk i dag, så i morgen blir jeg med oppover til Orkanger for å være hos han i noen dager. Planen var jo å reise til ham på Mandagen,men så kom min kjære tante helt fra Sverige på overaskelsesbesøk i helga for å overaske mamma. Så ville være hjemme et par ekstra dager i og med at det ikke er ofte jeg ser tanten min.
  Reiser da opp til Orkanger i morgen og blir til over helgen.

  Når jeg kommer hjem fra Orkanger blir det innkjøp av stellebord. Har sett meg ut et par fine stellebord som jeg har lyst på, så får se hvilken jeg bestemmer meg for å kjøpe.
  I dag ble det innkjøp av ei barnevogn som jeg fikk kjøpt av noen for en billigere penge. Barnevogn er noe jeg synes man like gjerne kan kjøpe brukt. De blir jo ikke slitt så fort disse vognene , for man bruker de ikke så lenge. Så da kan man like gjerne kjøpe de brukt!

  Denne gleder jeg meg til å begynne å bruke!

 • Vellykket 50'års feiring.  Da kan man endelig sette seg ned å slappe av litt før man skal opp igjen å hjelpe til å rydde litt. Har vært gjester siden klokken fire, men vi har alle kost oss masse. Koset oss med god mat som inneholdt koltbord og gryterett, og dessert som bestod av marsipankake, sjokoladekake, "verdens beste" og ostekake. Mamma fikk mange finer gaver. Både smykker og gavekort. I to til tre måneder har jeg, tantene mine og mormor gått rundt å holdt på en hemmelighet som mamma har vært veldig nysgjerrig på. Tantene mine og mormor hadde nemmelig ordnet med en spesiell bursdagsgave i år siden hun skulle fylle 50 år. De hadde ordnet en Londontur til henne med Mamma mia musikalen, masse shopping og bare kos i fire dager. Så den 6. Mai reiser mamma og tantene mine til London for å kose seg. Det er noe jeg synes mamma fortjener på det høyeste. Så mye som hun jobber og står på, så fortjener hun en ferietur med søstrene sine og ikke minst uten barn.

  Og nå, litt bilder.

  Alt i alt, en fantastisk fin bursdagsfeiring. ♥

 • Mamma 50 år!  Hei og god dag, alle!

  Nå har jeg nettopp ordnet meg og er klar for å ta imot gjester. Mamma er 50 år i dag og skal feire med hele familien og koltbord. Gratulerer så mye med dagen, kjære mamma. Elsker deg ubeskrivelig mye ♥ 

  Ha en fin dag, alle!

 • God helg!  God kveld, alle.

  Hatt en fin dag så langt? Min dag har ivertfall vært lang og litt slitsom. Bestemte meg for å dra hjem hos meg selv i dag for å vaske klær og rydde, støvsuge og vaske hele leiligheten. Følte også for å flytte kjøkkenbordet og gjøre det litt koseligere der også. Det kjennes på hele kroppen at jeg har vasket og styret i dag. Så nå ligger jeg rett ut på sofaen. Har nettopp spist den nye Grandiosa med smak av kebab. Har dere smakt den? Jeg synes ikke den var sånn kjempe god. De kunne spart seg for den jalapenoen og tatt med en saus ved siden av. Så kommer nok ikke til å gå til innkjøp av den pizzaen igjen.

  På Mandag reiser jeg med buss til Orkanger for å være hos pappa i et par dager. Lenge siden jeg har vært der nå, så på tide å ta seg en tur tenkte jeg. Det gleder jeg meg veldig til. Så denne helga kommer til å bestå av å pakke klær, kjøpe bursdagsgave til mamma som fyller 50 år den 3. Februar, hente en pakke som er kommet på posten (tidlig bursdagsgave til meg!! jippi), gå innom Nordea for å ordne med depositumet som husverten min skal ha, feire 50'års dagen til mamma på Søndag og time med jordmor på Mandag rett før jeg reiser. Så kan nok si det blir en stresset helg. Men gleder meg ubeskrivelig mye til å reise bort for noen dager og være med pappa.


  Meg og storebror når vi var små. Var vi ikke søte?

  Ha en fortsatt fin kveld, dere! 

 • Det snør, det snør.  Nå er jeg på vei hjem fra psykologen. Begynte plutselig å snø, igjen. Så nå skal jeg forte meg hjem i varmen før jeg og mamma skal ut å handle til middag og slikt.

 • Winters day  Da ser det ut til at vinteren kommer for fult igjen. Utrolig kjedelig spør du meg. Jeg liker vinteren, så lenge den er i Desembermåneden. Nå kan bare snø og kulde forsvinne, så våren og sommeren kan komme. Gleder meg til sommer, sol, tilbringe mye tid ute ved stranda og i skog og mark. Ikke minst bare nyte sommer, sol og varme. I år blir det jo ekstra spesielt i og med at jeg skal bli mamma. Så det blir herlig ♥

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits