Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Barneseng i boks.I dag har jeg og mamma vært rundt omkring å handlet både det ene og andre. Så dro vi innom Skeidar en tur bare for å se, og da var det gjort. Fant både barneseng og madrass som var på salg nå. Mamma har jo sagt siden dag en fra jeg ble gravid at hun ville kjøpe barnesengen, og jeg sier jo ikke nei takk til det. Så i dag la hun av en barneseng og madrass som vi skal hente i morgen. Barnesengen kommer jeg ikke til å legge ut bilder av før jeg har pusset opp soverommet og fått opp barnesengen. Gleder meg allerede til å begynne å pusse opp. Vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Jeg og gullet skal få det så fint så.

Når vi så på barnesengen på utstillingen, hadde de både madrass, beskyttelse og dyne med dynetrekk ordnet til i sengen. Og vi begge ble jo så forelsket i dette dynetrekket at mamma bare måtte kjøpe dynetrekket og beskyttelsen i samme mønsteret.

Var ikke dette dynetrekket bare kjempe fint? Ble forelsket jeg ja!

Så i dag har vi rett og slett gått amokk inne på Skeidar. Det er jo ingen tvil om at jeg har verdens beste mamma.

 • Det snør, det snør.  Nå er jeg på vei hjem fra psykologen. Begynte plutselig å snø, igjen. Så nå skal jeg forte meg hjem i varmen før jeg og mamma skal ut å handle til middag og slikt.

 • Magebildet - Uke 28 • 28 uker på vei. • Navn  God morgen, dere!

  I dag fikk jeg endelig stått opp litt tidligere enn det jeg har gjort de siste dagene. Har ligget i influensa og vært skikkelig dårlig. Har ikke hatt energi til noe som helst. Men i dag våknet jeg med en mye bedre form og heldigvis litt mer energi. Så nå har jeg sittet å kost meg med to brødskiver, en kopp te og photoshop. Kan endelig si meg fornøyd med headeren. Er ganske ny i Photoshop, så har sittet lenge å øvd meg og prøvd ut forskjellige ting. Så begynner å få litt teken på det.

  Men over til noe annet. Fikk spørsmål fra en av mine lesere om jeg kunne skrive ned noen navn jeg synes er fine uten å røpe kjønnet, og det er klart jeg kan gjøre. Det finnes jo så mange fine navn, og jeg var veldig usikker i starten på navnvalget. Men nå er jeg og barnefaren enige om valget på navnet til barnet vårt. Og det forblir hemmelig til den lille er kommet til verden.

  Her er de navnene som jeg synes er fine.

  GUTT:

  Philip
  Leander
  Sebastian
  Johannes
  Theodor
  Lucas
  Matheo


  JENTE:

  Stine
  Johanne
  Thea
  Leonora
  Aurora
  Michelle
  Jenni
  Mie
  Lilly
 • Winters day  Da ser det ut til at vinteren kommer for fult igjen. Utrolig kjedelig spør du meg. Jeg liker vinteren, så lenge den er i Desembermåneden. Nå kan bare snø og kulde forsvinne, så våren og sommeren kan komme. Gleder meg til sommer, sol, tilbringe mye tid ute ved stranda og i skog og mark. Ikke minst bare nyte sommer, sol og varme. I år blir det jo ekstra spesielt i og med at jeg skal bli mamma. Så det blir herlig ♥

 • 3D Ultralyd  God kveld, dere.

  Da ligger jeg i sengen etter en veldig lang dag. Skulle som sagt på 3D-utralyd i dag, noe som var utrolig spennende. Vi hadde jo time klokken ett, så vi bestemte oss for å kjøre litt tidligere slik at vi hadde god tid på oss og ikke minst god tid på å finne legesenteret. Men legesenteret var det minste problemet, det fant vi med en gang. Satt sånn ca. i en halvtimes tid på venterommet før vi fikk komme inn. Jeg var utrolig spent når vi kom inn på ultralydrommet. Og jeg fikk legge meg ned på sengen med en gang jeg kom inn. Legen startet med å ta gele på magen min før hun begynte med selve ultralyden. Først fikk vi se babyen i 2D, som er vanlig ultralyd, før hun gikk over til 3D. Vi så jo med en gang hva kjønnet var. Det var utrolig morsomt i og med at vi kom dit for å få vite kjønnet på luringen vår. Men som sagt, kjønnet vil bli holdt hemmelig for dere til barnet er født. Ikke engang familiene våre får vite kjønnet. 

  Jeg må si at babyen vår er litt av liten luring. På den ordinære ultralyden var det jo umulig å se kjønnet på grunn av at h*n lå så urolig. Og nå fikk vi så vidt se ansiktet fordi h*n med hendene fremfor ansiktet. Det var rett og slett umulig å se ansiktet. Så legen ba oss komme tilbake klokken tre etter å ha fått i oss mat, noe drikke med sukker i og en gåtur. Hun mente da at babyen skulle ha våknet og snudd seg til vi kom tilbake til legesenteret. Så vi dro en tur på cafèn å spiste en god lunsj før vi tok en gåtur bort til senteret og gikk der en liten stund. Klokken nærmet seg tre og vi kjørte tilbake til legesenteret, men babyen var ikke særlig villig til å vise ansiktet sitt da heller. Men til slutt ble h*n så lei at h*n viste oss halve ansiktet sitt,og da var vi fornøyde.
  Her ser dere nesen, munnen og øynene på lille gullet. ♥

  Alt i alt,så var dette en utrolig spennende opplevelse. Noe jeg vil tipse alle gravide om å dra på. Kanskje dere er litt heldigere enn meg å får se ansiktet skikkelig uten at babyen gjømmer seg, haha. Men jeg er kjempe fornøyd! 

 • Dårlig form.. igjen ?!  God kveld,dere.

  Akkurat nå ligger jeg i sengen til mamma å slapper av. Kjenner at formen er helt på trynet. Føler meg helt utslitt, selv om jeg ikke har gjort store greiene i dag. Ryddet og støvsugde huset til mamma kom hjem fra jobb and thats it. Enda er jeg slapp, trøtt, tett i nesen og fått vondt i halsen. Håper det ikke er noe influensa som lurer seg innpå.

  Slenger bare inn noen weheartitbilder i og med at jeg ikke har tatt noe spesielt med bilder de siste dagene.


  Nå fikk jeg skikkelig lyst på jordbær med vaniljesaus. Mmm..

 • SlampTirsdag

  Lille gullet mitt som bare vokser og vokser ♥ Om tre dager reiser jeg og barnefaren til Sunndal legesenter på 3D-ultralyd. Gleder meg ubeskrivelig mye til å se lille nurket mitt igjen. Får mest sannsynlig sjekket kjønnet også. Så krysser fingrene for det. Desverre for dere så blir kjønnet holdt hemmelig til lille gullet er kommet til verden. Er jo ikke så alt for lenge til termin heller. Bare tre måneder igjen ♥

 • 26+3 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits