Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

31+3 • Nesten alt klart!  God kveld, alle!

  Har dere hatt en flott Lørdagskveld så langt?
  Her så begynner ting å falle på plass og komme seg i orden. De siste dagene har gått til innkjøp av ting som skal være klart til den lille kommer. Nå har jeg egentlig alt utenom bleier. Men bleier er ikke noe stress enda, selv om det selvfølgelig kan være lurt å ha i orden i tilfelle den lille føler for å komme til verden tidligere. Men har en god følelse på at h*n vil holde seg inn i varmen til termin. Og det skal h*n vær så god få lov til. Vil jo helst ha h*n ut når h*n er ferdig vokst. Så kom når du er klar, vennen ♥  Det er utrolig godt å ha det meste klart. Det er kun to måneder igjen til termin, og det kommer til å gå fort. Disse månedene har ivertfall bare fløyet fra meg. Skjønner egentlig ikke helt hvor de tok veien, men de er ivertfall måneder med mange gode minner. Magen som vokste, de første sparkene, de første bevegelsene.. Ikke minst, første gang jeg fikk se min lille hjerteknuser på ultralyd. Nå er det kun to måneder til jeg har h*n i armene mine og kan gi h*n all den kjærligheten h*n fortjener og trenger. Det er noe jeg gleder meg ubeskrivelig mye til. Klarer nesten ikke vente. 
  Har en stor og herlig familie som gleder seg til du kommer til verden, lille venn. ♥ 

 • 31 uker på vei! • Lysere i håret.

 • Meg i dag. • Familieselskap

  Av mormor fikk jeg det fine kortet, budda-statuen, puten og det fine kakefatet i rosa.

  Og av tante fikk jeg to nydelige planter. Har allerede glemt navnet på de. Men elsker disse plantene.

  Av mamma fikk jeg hårføner i gave, og den fikk jeg i går. Lånte alltid hennes hårføner når jeg bodde hjemme, men har aldri tenkt tanken på å kjøpe en hårføner selv. Så da kunne jeg like gjerne ønske meg en hårføner i bursdagsgave av henne. Ble et kjempe koselig familieselskap selv om onkel og søskenbarnet mitt ikke kunne komme på grunn av forskjølelse. Så da var det vi kvinnfolkene som satt å koste oss med masse godt og latter. 

 • Søndagsbilder.

  Nå skal jeg ordne til kaker, kaffe og brus til familieselskap. I og med at jeg var hos pappa på bursdagen min, så har jeg familieselskap i kveld med mamma, mormor, tante, onkel og mitt søskenbarn. Så tenkte jeg skulle tenne litt stearinlys, pynte med roser og gjøre det litt koselig. Dette blir mitt første selskap hjemme hos meg selv. Så håper det blir en fin og koselig kveld!

 • Oppdatering  ♥ På vei: 29+6
  ♥ Utålmodig: Nei, langt ifra!
  ♥ Kjønn: Ja, nå vet jeg kjønnet. Men det forblir hemmelig til barnet er født.
  ♥ Navn: Navnet er klart.
  ♥ Siste innkjøp: Barneseng, sengesett, kluter, klær, vippestol og barnevogn.
  ♥ Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde gått opp tre kilo.
  ♥ Melk i brystene: Ja.
  ♥ Strekkmerker: Fått litt mer strekkmerker på hoftene, men synes ikke de er så gale.
  ♥ Hevelser og vann i kroppen: Nei.
  ♥ Aktivitet: Nesten hele tiden. Fra morgen til kveld. Nå er babyen blitt så stor og sterk at når h*n sparker, så rister hele kroppen min, haha.
  ♥ Tungt: Nå begynner det å bli litt tungt ja.
  ♥ Kynnere: Nei.
  ♥ Barnerom: Babyen skal ha rommet sitt inne hos meg til h*n blir litt større og vi finner en leilighet med to soverom. Men ingen tvil om at jeg skal pynte rundt gullet sin soveplass.
  ♥ Plager: Har begynt å få litt bekkenløsning.
  ♥ Sulten: Nei, ikke noe særlig egentlig. Spiser som normalt.
  ♥ Humør: Humøret mitt er på topp!
  ♥ Sykehusbaggen: Har bag, men har ikke begynt med den enda.
  ♥ Høygravid: Nei, det vil jeg ikke si at jeg er enda. Noen vil si at man er høygravid når man er passert 30 uker. Men jeg vil si at det å være høygravid er når man har en måndte igjen.
  ♥ Fødselsforventninger: Jeg bare gleder meg. Selv om jeg ikke gleder meg spesielt til smertene, men barnet må jo ut uansett. De smertene tenker jeg ikke over når jeg får barnet på brystet mitt, så jeg bare gleder meg til fødselen. • 21 i morgen.  God kveld, dere.

  Om litt over en time fyller jeg 21 år. Denne gangen føler jeg ikke noe spesielt ved å ha bursdag kjenner jeg. Før var det liksom "Åååh, bursdag i morgen!!" Og var kjempe gira. Men nå tenker jeg ikke særlig over det. Skal selvfølgelig bli kjempe koselig med gratulasjoner og familieselskap, det er noe jeg gleder meg til. Siden jeg er hos pappa denne gangen, vil han ha med meg ut på bursdagsmiddag i morgen. Så det blir utrolig koselig. Får også se igjen alle søskene mine i morgen kveld når de kommer i selskapet. Har ikke sett de siden i fjor sommer i og med at vi bor et stykke unna hverandre. Min kjære storesøster har heldigvis flyttet tilbake til Trondheim, så nå får jeg se henne oftere også. Så ser frem til morgendagen.

  Ha en fortsatt fin Søndagskveld!

  Meg og lillebror i fjor sommer.


 • Morsdag!  Først og fremst vil jeg gratulere alle dere herlige mødre med dagen. Håper dere fikk en fin start på dagen og at dere får en fortsatt fin morsdag.

  Selv om jeg ikke er helt mamma enda, fikk jeg en liten oppmerksomhet av min søteste lillebror som han ville skulle være fra lille gullet i magen. Varmet hjertet mitt!

  Har ikke jeg verdens søteste lillebror, så vet ikke jeg!

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits