Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Uke 8+2God kveld!

De siste dagene har jeg vært morgenkvalm, kastet opp litt, hatt hodeverk og vært en del svimmel. Men det hører jo med i graviditeten. Det gjør meg ikke så mye så lenge jeg vet at det kommer noe godt ut av dette.
Nå er det en liten måned til jeg skal til legen på sjekk, og så bli henvist til sykehuset. Gleder meg ubeskrivelig mye til min første ultralyd. Det blir utrolig spennende og ikke minst spesielt. Hadde vært morsomt om jeg får se kjønnet på barnet på første ultralyden, så jeg vet tidlig hvilke farger jeg skal konsentrere meg om.

Blir lite oppdateringer fra meg fremover. Men blir slike små innlegg til jeg er kommet lengere ut i svangerskapet og har flyttet for meg selv.
Gleder meg!

 • Uke 7+4  God morgen!

  Stod opp for ikke så veldig lenge siden. Er litt små trøtt enda, måtte stå opp et par ganger tidlig i morges på grunn av at urinblæra holdte på å sprenges og fordi jeg måtte kaste opp. Er faktisk første gang jeg kaster opp i svangerskapet, og håper ikke dette skjer ofte. Men det er nok bare slik graviditeten er!

  I alle år har jeg alltid holdt inn magen, det har liksom vært en vane uten at jeg tenker på det. Men nå merkes det at det blir vanskeligere og vanskeligere. Magen begynner allerede å bli litt hardere. Blir morsomt å se når den vokser mer.

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits