Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Uke 13+4God kveld !

Nå begynner det å bli en god stund siden sist, og jeg er kommet inn i uke 13 og fire dager.
Kan med sterke ord si at jeg har merket godt at jeg er gravid. I to til tre uker nå har jeg spist minimalt lite og kastet opp veldig mye. Også vært veldig mye svimmel, noe som ikke er så rart når man får i seg så lite energi og væske. Det har vært noen slitsomme og slappe uker, men nå tror jeg den svangerskapskvalmen er over. Håper jeg ivertfall. Har hatt to fine dager nå med god mat uten å ha vært kvalm og kastet opp, så det har vært ubeskrivelig godt. Man blir jo i så godt humør i tillegg. Merkes også på kroppen at den har fått lite mat og væske. Buksene mine er ikke så mye tettsittende mer på lårene for å si det slikt. Men de kiloene kommer nok på igjen nå som jeg kan spise masse god mat igjen.Slik ser magen min ut nå. Utrolig morsomt å se at magen har vokst litt. Nå kan jeg bare glede meg til den blir større.
Har også fått time til jordmor hvor jeg skal på ultralyd. Som blir den 21. November. Gleder meg ubeskrivelig mye ♥ 

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits