Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

December tomorrow

Flere enn meg som gleder seg til Desember?
Tiden går alt for fort. I morgen er det første Desember. Det er tid for innkjøp av julegaver, pynt til jul, kvalitetstid med familie og ikke minst mange hyggestunder med de nærmeste. Jeg har iallefall planlagt en kveld med gode venninner, julefilm, kakao og pepperkaker. Denne måneden skal nytest mest mulig.

Hva med dere? Har dere noen spesielle planer til Desember? ♥ 

 • Årets juleønsker.      


  Jeg har ikke all verdens med ønsker til jul i år. Men disse ønskene kommer godt med. Gavekort og parfymer er alltid en slager. Elsker å få parfymer i gaver i og med at det er noe jeg bruker daglig og blir raskt tom. I år vil babyklær også være en veldig fin ting.  Både babyklær, leker, bleier og alt annet tilbehør. 

 • Oppdatering.  Hei og god natt til dere alle!

  Tenker meg at de fleste av dere har lagt dere og sover for natten. Jeg derimot ligger lys våken i sengen og får ikke til å sove. Og det er ikke bare jeg som er våken merker jeg. Har en liten en i magen som ligger å sparker og vil ha oppmerksomhet. Så nå ligger jeg bare å stryker på magen min og koser meg. Det er virkelig magisk å kjenne disse bevegelsene. Det at gullet gir meg tegn på at h*n er der varmer hjertet mitt veldig mye. Så i natt kommer jeg til å sove godt!

  Godnatt og sov godt!

  Dette er foresten det andre ultralydbildet av gullet som jeg fikk da jeg var på ultralyd. Min lille hjerteknuser <3

 • Godnatt fra meg og lillegull. • Kosekveld i leiligheten.

  Da er sofaen inntatt, og nå venter jeg bare på at Hotel Cæsar skal begynne. Godt å endelig sette seg ned å slappe av etter en hel dag med rydding, vasking og pynting. Men det var helt klart verdt det, for nå er det så koselig her. 

  Håper alle får en fantastisk fin kveld ♥ 

 • Early christmas!  God kveld!

  I dag bestemte jeg meg for å rydde og vaske hele leiligheten, og pynte juletreet til slutt. I og med at jeg er så glad i julen og julen er så kort, så pyntet jeg juletreet tidlig. Julepynt har jeg ikke fått på plass enda siden jeg ikke har fått kjøpt inn noe julepynt enda, men mamma har også litt pynt som jeg skulle få.

  Må si stuen min ble koseligere med dette glitrende treet. I love it!

  Ah, christmas time ♥

 • Juletider rett rundt hjørnet.  God kveld, søte dere.

  Ja, nå er det ikke lenge til julen er her. Om bare noen få dager så er vi inn i selveste julemåneden. Gleder meg kjempe mye. Julen har alltid vært spesiell for meg. Og nå som jeg bor alene så kan jeg endelig pynte juletreet akkurat som jeg vil. Kan også pynte med den pynten jeg vil. Min første jul i min egen lille crib. Så i dag gikk dagen til å være sammen med Stine og kjøpe inn pynt til juletreet mitt.  Juletreet mitt skal bestå av fargene rød og sølv. Det kan jeg se for meg passer perfekt inn i stua mi.   Gleder meg allerede til å pynte det lille søte treet mitt. 

  Hva med dere? Har dere begynt å tatt frem julepynten eller kjøpt inn det som trengs? 

 • Dagens outfit.  God morgen!

  Nå må jeg snart stikke å ta bussen, har min siste time hos psykologen i dag. Det blir både godt og litt trist. Psykologen min har hjulpet meg med så mye at jeg ikke får takket henne nok. Hadde det ikke vært for henne, så hadde jeg ikke kommet så langt som jeg er kommet i dag, og ikke minst - vært så sterk som jeg er blitt.

  Håper alle får en fantastisk fin dag!

 • Helg!

  Vil ønske alle ei fantastisk fin helg!

 • Magebilde 18+1  Siden i går har magen vokst mer og mer. Nå kjenner jeg at magen bare blir strammere og strammere. Og det føles så fantastisk godt. Jeg blir så utrolig glad!   I løpet av de neste dagene skal barnefaren bestille 3D-ultralyd til jeg er mellom uke 24-29. Det blir utrolig spennende. Blir helt klart noe annet enn den ultralyden vi var på Onsdag. Vi synes det var så synd at vi ikke fikk sett kjønnet, så da bestiller vi like greit en ultralyd til, bare i 3D. De er jo selvfølgelig litt dyrere, og de har desverre ikke 3D-ultralyder i Kristiansund. Så vi må dra til Sunndal for en slik ultralyd. Men det gjør ikke meg noe, så lenge jeg får sett det lille nurket mitt og får vite kjønnet på h*n. Gleder meg allerede ♥

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits