Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Godt nyttår!

Da er vi endelig inn i 2013. Dette året har jeg sett frem til lenge nå. 2012 har vært et år med mye ups and downs. Et år som har vært litt vanskelig, men som også har gjort ting bedre for meg. Så nå er vi endelig inn i et nytt år hvor jeg kan starte med blanke ark, bli mamma og nyte det herlige livet med egen familie ♥

Godt nyttår, alle sammen!

 • Nyttårsaften.  Hadde egentlig planer om å være hos pappa på nyttårsaften. Men så valgte jeg å være hos storebror med mamma og mine søsken istedet. Drar dit om en liten times tid tenker jeg. Dette året har gått utrolig fort. Jeg synes ikke det var så lenge siden det var nyttårsaften sist og at jeg feiret den med gode venner og full fest. Nå skal jeg feire den med familien og en liten en i magen. Det blir utrolig koselig.  Vil ønske alle dere et godt nyttår. Håper dere får en sprudlende og flott feiring med familie og ikke minst venner. Så snakkes vi i 2013!

 • 23+5 • Litt bloggpause.  Hei og god kveld!

  Som dere sikkert har sett, så har jeg ikke blogget på et par dager. Har vært hos mamma i helga, og er her fortsatt. Helgen har gått til å ha kvalitetstid med familien, slappe helt av og ta livet med ro. Har ikke hatt noe som helst blogglyst eller noe interessant å fortelle. Det har jeg for så vidt ikke nå heller, haha. Men tenkte bare å oppdatere litt for å gi et tegn til at jeg fortsatt lever.
  Både jeg og det lille nurket har det kjempe bra. Gullet vokser som det skal. Sparker hver morgen og kveld, det er det ingen tvil om. Nå er jeg 23 uker og fire dager på vei. Tiden går så utrolig fort.  Stripet håret mitt i går. Hadde lyst på en forandring etter å ha gått lenge med mørkt hår. Så blir vel mørk blond etterhvert tenker jeg, haha. Rart håret mitt ikke faller av snart så mye jeg farger og bleker håret. Blir vel en liten måned til neste gang jeg striper det igjen. Viktig at håret får en pause nå med god behandling.
  Hvordan har dere det?
  Hatt en fin jul og fått mye fint? 

 • 27. Desember  I dag er det den 27. Desember, som vil si at det er akkurat fire måneder til fødselstermin. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye at jeg ikke har ord. Hver kveld før jeg sovner ligger jeg å tenker på hvor spennende og herlig det skal bli å bli mamma. Hver gang jeg tenker på at jeg skal bli mamma, så får jeg sommerfugler gjennom hele kroppen. Det er utrolig herlig å ha den følelsen. Etter at det virkelig gikk opp for meg at jeg skal få baby om noen par få måneder, så fikk jeg en helt spesiell lykke inni meg. Jeg ser livet på en helt annen måte. Går bare rundt å smiler og er glad hver dag. Tenker minst mulig negativt og mest mulig positivt. Ser bare frem til de månedene som kommer og den fantastiske fremtiden.  • Starten på noe fantastisk.

  Dette er hva jeg har av klær til babyen hittil. En sparkebukse, tre bodyer, fem par sokker, tre luer, et par ullsokker og et sengesett som jeg fikk i julegave. Blir ikke mer innkjøp før jeg vet kjønnet på lille gullet. Og det er jeg så heldig å får vite i Januar. Gleder meg ♥ Kjønnet på lillegull skal vi holde hemmelig til h*n er født. Blir utrolig morsomt å holde det hemmelig og gjøre folk nysgjerrige, hihi.

 • Oppdatering  ♥ Termin: Nå begynner jeg faktisk å bli usikker på denne termindatoen. På ultralyden fikk jeg termindato den 27. April og jordmoren sa jeg var 18 fullgåtte uker. Men i følge babyverden.no og andre plasser på internett, så har jeg termindato den 26. April. Det er jo bare en dag mellom, men det er likevel forvirrende å tenke på. Så vet ikke om jeg skal si om jeg har termindato den 26. eller 27. April. Skal heldigvis på svangerskapskontroll hos legen når jeg kommer hjem fra Orkanger i Januar, så får snakke med han om det da. Finner nok ut av det, tenker jeg!

   

  ♥ På vei: 23+0


  ♥ Kjønn: Vet ikke enda. Men det blir hemmelig når vi får vite det i Januar!


  ♥ Utålmodig:  Nei, noe som egentlig er veldig rart. I og med at jeg er en veldig utålmodig person. Er sikkert fordi jeg nyter graviditeten og synes det er så spennende å se hvor mye magen vokser for hver dag. Også så utrolig spennende å kjenne sparkene hver morgen og hver kveld. Er ikke utålmodig, men gleder meg ubeskrivelig mye!!
   

  ♥ Innkjøp: I det siste har jeg kjøpt to bodyer og fått sokker, lue + sengesett i julegave.


  ♥ Aktivitet innenifra: Hver morgen & hver kveld ♥

   

  ♥ Høygravid: Er nok noen uker til enda.

   Søvn: Søvnen går litt opp og ned. I begynnelsen sov jeg lite. Kunne stå opp i syvtiden på morgenen og legge meg tidlig. Etterhvert som jeg ble kvalm og kastet opp veldig mye, så kunne jeg sove til langt på dag. Nå er jeg tilbake til den tiden jeg kunne stå opp i syvtiden på morgenen. Men blir som oftest stuptrøtt i ellevetiden og tar meg en liten blund.

  ♥ Form: Er i suuuuper form!

   

  ♥ Humør: Humøret er på topp!

   

  ♥ Strekkmerker: Nei, bare de jeg har fra før.


  ♥ Neste kontroll: 8. Januar

   

  ♥ Vektøkning :  Jeg har nok gått opp noen kilo nå. Det får jeg sjekket på neste kontroll. Må nesten kjøpe meg ei vekt å ha på badet.

  ♥ Ordinær ultralyd : Den hadde jeg 21. November

  ♥ Har dilla på : Klementiner og surt smågodt.

 • 23+0  <3

 • 2. Juledag!  Da ankommer det gjester om ikke så veldig lenge. Så nå har jeg dekket på til en deilig julemiddag hjemme hos mamma. Skal bli sinnsykt godt med pinnekjøtt. Har ikke spist pinnekjøtt på et år. Gleder meg!

  I morgen reiser jeg til Orkanger for å være hos pappa til over nyttår. Blir kjempe koselig å feire nyttårsaften hos farmor med pappa, lillebror og onkel. Blir også godt å komme seg bort i noen dager.

 • Koltbord hos mamma.  I dag bestemte mamma seg for å lage et enkelt og lite koltbord etter at hun kom hjem fra jobb. Så jeg hjalp til å dekke på og ordne til.

  Jeg elsker laks med eggerøre. Så dette passet jo perfekt på 1. juledag! Mmm, en utrolig god "middag". 

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits