Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

I postkassen.Tidligere i dag når jeg sjekket postkassen, hadde jeg fått to pakker. Den ene pakken skjønte jeg ikke hvor kom fra, i og med at jeg ikke hadde bestilt noe annet enn et deksel. Men fikk ei utrolig spennende og ikke minst lærerrik bok.Så denne kommer godt med. Ingen tvil om at jeg kommer til å lese den.

Hadde bestilt meg nytt deksel til Iphonen før jul, og den kom ikke før i dag. Tok utrolig lang tid. Men ble kjempe fornøyd når den hadde plumpet i postkassen min i dag.

Ja, jeg er veldig glad i Justin Bieber. Elsker musikken hans og synes han er helt nydelig. Så kan nok si meg fornøyd med dette dekselet. 

 • På tide, kanskje?  Har sittet litt på komplett.no i dag og sett på speilreflekskameraer. Har hatt lyst på speilreflekskamera i mange år nå, men det har aldri blitt noe av. Men nå syntes jeg det var på tide. Så i dag bestilte jeg meg et Nikon D3100 med 14,2 MP, 3" LCD og film i HD. Satser på jeg blir fornøyd med dette. I og med at jeg er nybegynner så skal visst dette være et lett speilreflekskamera å bruke.
  Gleder meg til å få kameraet i posten om noen dager. Da blir det flere og bedre bilder fremover!   

 • Speilreflekskamera  Om ikke så lenge blir det innkjøp av et nytt kamera. Og da har jeg bestemt meg for å endelig spandere på meg et skikkelig kamera, et speilreflekskamera. Det blir jo tatt mye bilder fremover nå som babyen kommer i April. Babyen kommer jo til å vokse så fort at man nesten må ta noen bilder for hver dag. Bilder er jo minner for resten av livet. Så da vil jeg gjerne kjøpe et skikkelig kamera.

  Så med dette innlegget vil jeg gjerne spørre dere der ute om tips til et bra speilreflekskamera ?
 • IPHONE 5

  Med dekselet jeg kjøpte;

  Kjempe fornøyd!

 • I'm in love!  Var på babycomfort med Stine i dag, og forelsket meg totalt i denne vogna.  Merket er Emmaljunga og skal visst være en av de beste vognene. Har blitt tipset denne vogna fra flere som har vært kjempe fornøyd.
  Så fant jeg Emmaljunga i denne fargen og dette mønsteret, og forelsket meg med en gang. Var nesten sånn at jeg ikke hadde lyst å gå derfra, eller ta med meg vogna med en gang.
  Denne hadde passet perfekt til lille gullet mitt. Vil jo at babyen min skal få det beste med noe som er kvalitet. Så jeg kan se for meg selv gå rundt med denne om dagene i neste år. 

 • Pakke fra BLIVAKKER  Enda en pakke jeg fikk i dag var fra blivakker.no. Passer utmerket nå når jeg skal ta meg en deilig dusj i kveld før det er time hos jordmor i morgen.  Er sikker på at jeg ikke trenger å kjøpe ny shampoo og balsam på ei veldig god stund. Nå skal håret mitt lukte godt !!

 • Gratispakke fra BAM.  Hadde bestilt denne gratispakken for noen uker siden. Kom hjem for en liten halvtime siden, og pakken stod oppå postkassa mi. • Nails

  Gleder meg til å pynte neglene til julaften og nyttårsaften. Og jeg som ikke har så lange negler, må noen ganger ty til falske negler. Men disse var jo uber fine!

 • Wants - RBK SHOP  TIL BABYEN:

   
  TIL MEG:


  Rosenborg i mitt ♥

 • Min personlige almanakk  Endelig lå denne i postkassa mi i dag. Denne kommer godt med nå fremover!

 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits