Siw Therese - min graviditet. -
Forside Add meg Om meg Kontakt

32+3 - Magebildet.Tiden går så sinnsykt fort, og jeg føler meg så utrolig heldig som venter et fantastisk barn om noen få uker.
I dag har jeg vasket alle klærne til gullet, lagt de sammen og inn i stellekommoden på badet. Begynner å egentlig bli veldig fult i denne kommoden, så må vel lage litt plass i min egen garderobe også. Men er godt å vite at h*n har alt h*n trenger nå.

Etter å ha vasket alt av klær, har jeg kun ligget på sofaen å sett fire stjerners middag. Lå på siden så jeg kunne kjenne om gullet ville røre ekstra mye på seg i dag, og det gjorde h*n. Kjente føttene til gullet kom opp mot siden, og h*n lot de være der en liten stund slik jeg kunne stryke og "kjenne" på de. Det var utrolig godt og ikke minst spesielt. Etterhvert merket jeg at h*n begynte å hikke, noe som også var veldig nytt for meg, så det var utrolig morsomt!

Nå går jeg egentlig bare å venter på at h*n skal komme, og gleder meg noe ubeskrivelig mye!

 • 31+3 • Nesten alt klart!  God kveld, alle!

  Har dere hatt en flott Lørdagskveld så langt?
  Her så begynner ting å falle på plass og komme seg i orden. De siste dagene har gått til innkjøp av ting som skal være klart til den lille kommer. Nå har jeg egentlig alt utenom bleier. Men bleier er ikke noe stress enda, selv om det selvfølgelig kan være lurt å ha i orden i tilfelle den lille føler for å komme til verden tidligere. Men har en god følelse på at h*n vil holde seg inn i varmen til termin. Og det skal h*n vær så god få lov til. Vil jo helst ha h*n ut når h*n er ferdig vokst. Så kom når du er klar, vennen ♥  Det er utrolig godt å ha det meste klart. Det er kun to måneder igjen til termin, og det kommer til å gå fort. Disse månedene har ivertfall bare fløyet fra meg. Skjønner egentlig ikke helt hvor de tok veien, men de er ivertfall måneder med mange gode minner. Magen som vokste, de første sparkene, de første bevegelsene.. Ikke minst, første gang jeg fikk se min lille hjerteknuser på ultralyd. Nå er det kun to måneder til jeg har h*n i armene mine og kan gi h*n all den kjærligheten h*n fortjener og trenger. Det er noe jeg gleder meg ubeskrivelig mye til. Klarer nesten ikke vente. 
  Har en stor og herlig familie som gleder seg til du kommer til verden, lille venn. ♥ 

 • 31 uker på vei! • Magebildet - 28+6 • Barnesengen på plass.  God kveld, eller rettere sagt - god natt!

  Har holdt på som en tulling i hele kveld med å skru sammen barnesenga, ordne med madrassen og alt annet som skulle i sengen. Skrudde også ned en hylle på soverommet som stod i veien for der senga må stå nå, og den ene skruen skulle selvfølgelig være skikkelig vanskelig å få skru ut fordi den var så godt skrudd fast. Var jo helt utslitt bare på grunn av den skruen, haha. Så var det å rydde bort pappesker, skittentøy og annet rot. Var ikke ferdig før klokken ble halv ett,så har ligget å slappet av litt nå før jeg finner sengen. Tenkte bare å komme innom en tur for å vise dere senga.  Nå gleder jeg meg bare til den lille kommer. H*n skal nok få sovet godt her ja ♥

 • Barneseng i boks.  I dag har jeg og mamma vært rundt omkring å handlet både det ene og andre. Så dro vi innom Skeidar en tur bare for å se, og da var det gjort. Fant både barneseng og madrass som var på salg nå. Mamma har jo sagt siden dag en fra jeg ble gravid at hun ville kjøpe barnesengen, og jeg sier jo ikke nei takk til det. Så i dag la hun av en barneseng og madrass som vi skal hente i morgen. Barnesengen kommer jeg ikke til å legge ut bilder av før jeg har pusset opp soverommet og fått opp barnesengen. Gleder meg allerede til å begynne å pusse opp. Vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Jeg og gullet skal få det så fint så.

  Når vi så på barnesengen på utstillingen, hadde de både madrass, beskyttelse og dyne med dynetrekk ordnet til i sengen. Og vi begge ble jo så forelsket i dette dynetrekket at mamma bare måtte kjøpe dynetrekket og beskyttelsen i samme mønsteret.

  Var ikke dette dynetrekket bare kjempe fint? Ble forelsket jeg ja!

  Så i dag har vi rett og slett gått amokk inne på Skeidar. Det er jo ingen tvil om at jeg har verdens beste mamma.

 • Magebildet - Uke 28 • 3D Ultralyd  God kveld, dere.

  Da ligger jeg i sengen etter en veldig lang dag. Skulle som sagt på 3D-utralyd i dag, noe som var utrolig spennende. Vi hadde jo time klokken ett, så vi bestemte oss for å kjøre litt tidligere slik at vi hadde god tid på oss og ikke minst god tid på å finne legesenteret. Men legesenteret var det minste problemet, det fant vi med en gang. Satt sånn ca. i en halvtimes tid på venterommet før vi fikk komme inn. Jeg var utrolig spent når vi kom inn på ultralydrommet. Og jeg fikk legge meg ned på sengen med en gang jeg kom inn. Legen startet med å ta gele på magen min før hun begynte med selve ultralyden. Først fikk vi se babyen i 2D, som er vanlig ultralyd, før hun gikk over til 3D. Vi så jo med en gang hva kjønnet var. Det var utrolig morsomt i og med at vi kom dit for å få vite kjønnet på luringen vår. Men som sagt, kjønnet vil bli holdt hemmelig for dere til barnet er født. Ikke engang familiene våre får vite kjønnet. 

  Jeg må si at babyen vår er litt av liten luring. På den ordinære ultralyden var det jo umulig å se kjønnet på grunn av at h*n lå så urolig. Og nå fikk vi så vidt se ansiktet fordi h*n med hendene fremfor ansiktet. Det var rett og slett umulig å se ansiktet. Så legen ba oss komme tilbake klokken tre etter å ha fått i oss mat, noe drikke med sukker i og en gåtur. Hun mente da at babyen skulle ha våknet og snudd seg til vi kom tilbake til legesenteret. Så vi dro en tur på cafèn å spiste en god lunsj før vi tok en gåtur bort til senteret og gikk der en liten stund. Klokken nærmet seg tre og vi kjørte tilbake til legesenteret, men babyen var ikke særlig villig til å vise ansiktet sitt da heller. Men til slutt ble h*n så lei at h*n viste oss halve ansiktet sitt,og da var vi fornøyde.
  Her ser dere nesen, munnen og øynene på lille gullet. ♥

  Alt i alt,så var dette en utrolig spennende opplevelse. Noe jeg vil tipse alle gravide om å dra på. Kanskje dere er litt heldigere enn meg å får se ansiktet skikkelig uten at babyen gjømmer seg, haha. Men jeg er kjempe fornøyd! 

 • 26+3 • Les mer i arkivet Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013
  Siw Therese Ekholm

  Siw Therese Ekholm

  Mitt navn er Siw Therese Ekholm. Jeg kommer fra Kristiansund og er 21 år gammel. Venter barn og har termin 27.04.2013. Så bloggen kommer til å handle om svangerskapet, min hverdag og mine interesserer. Gjerne følg meg videre og legg igjen en liten hilsen!

  Kategorier


  Blogg Christmas Hjemmet Hverdag Outfit Produkter Svangerskapet Uke for uke

  Arkiv


  Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Siste innlegg


  32+3 - Magebildet. 31+3 Nesten alt klart! 31 uker på vei! Lysere i håret. Meg i dag. Familieselskap Søndagsbilder. Oppdatering 21 i morgen.

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits